Mi az egyszerre profi és mégis játékos weboldalakban hiszünk!

Interaktivitás, alkalmazások, sok sok tartalom, cikkek és képek azok, amik felhozzák az embereket a weboldalra és ott tartják őket.

De a professzionális struktúra az, amivel elérjük, hogy a termékünk/szolgáltatásunk iránt valóban érdeklődővé tegyük a látogatókat.

Hitvallásunk: “A tartalom mindenekfelett”.
Weboldal fenntartási szolgáltatásunkban profi újságíróink heti minimum 1 cikket írnak, nem a cégéről, mert az nem sok mindenkit érdekel, hanem a termékéről, szolgáltatásáról, vagy ahhoz kapcsolódó érdekességekről.

professional_website2

Cégünk olyan weboldalak készítésével foglakozik, melyek nem csak igényes és releváns tartalmakkal rendelkeznek, de olyan alkalmazásokat és játékokat is készítünk, melyek a weboldalon tartják az embereket, elméjükbe égetve a brandet. Aktivitásra ösztönözve az embereket érjük el, hogy netes élményben részesítsük őket, így  még közelebb kerülnek a márkához. Vége annak a korszaknak, amikor csak azzal operálhatunk, hogy  olvassák el az emberek az általunk fontosnak gondolt információkat, hiszen arra is ösztönözni kell őket arra, hogy aktivitást érjenek el az oldalon.

Minden rendelkezésre álló csatornáról ide irányítjuk az embereket (Facebook, mail, hirdetések, SEO segítségével).  Alapvetően fontos, hogy szakszerű tartalom mellett professzionális és folyamatos SEO legyen az oldalon, figyelve a konkurensek ez irányú tevékenységét, és a fontos kulcsszavakban az 1-5 helyre hozzuk a weboldalt a találati listán.

Az oldalak egyik kulcs funkciója, hogy a termék, szolgáltatás iránt érdeklődőket regisztrálja, ezzel duzzasztva a később kommunikációra bírható személyek számát. Akcióinkat, újdonságainkat bármikor eljuttathassuk tömegekhez, akik potenciális vásárlók.

How-To-Build-a-Website

Életbevágóan fontos, hogy a weboldal tartalma hétre-hétre, napról napra frissüljön, hogy azoknak is újdonsággal szolgáljon, akik rendszeresen látogatják az oldalt. ehhez szakértő csapatunk minden segítséget megad.

A weboldal dizájnjának a cégre jellemző specialitást kell adni, amely létrehozza  fejükben a cég ismertségét és a márkahűség kialakításának egyik fő eszköze.

Mint egy üzletnél a folyamatosan aktualizált kompozíciókkal frissített kirakatát, lehetővé téve, hogy fontos friss információkat, küldjenek a jelenlegi és potenciális vevők számára.

Kreatív, friss, igényes tartalom, interaktív megoldások és a gyarapodó ügyfelek száma garantált.

Kínálunk egy díjmentes szolgáltatást, mely megvizsgálja a vállalat jelenlegi online marketing tevékenységét és javaslatot ad az azon való módosításra, illetve kiegészítésre.

Ha úgy érzi, hogy jól jönne Önnek egy külső, gyakorlott szakvélemény, jelezze az alábbi űrlapon.

Kapcsolati űrlap