Mennyi érdeklődőt, ajánlatkérőt tud az Ön cége eredményesen kezelni?

Mennyi érdeklődőt, ajánlatkérőt tud az Ön cége eredményesen kezelni?

Sok cég keres meg minket azzal, hogy szeretne bővülni. Már 42 cégnél néztük át a teljes marketing és értékesítési tevékenységet. Akiknél elkezdtünk dolgozni, többségében az volt a tapasztalatunk, hogy nincs annyi új ügyfél, ideális érdeklődő, amennyit szeretnének.

 

“Az eddigi tapasztalatok alapján azt látom, hogy a cégvezetők egyik legnagyobb fejfájása, hogy hogyan valósítsa meg az üzleti elképzeléseket. Ugyanis nem tudja rávenni a munkatársait, hogy kellő mennyiségű új ügyfelet szerezzenek és olyan ajánlatokat adjanak ki, amelyek valóban a cég érdekeit képviselik. Ez általában rengeteg rossz érzést generál a cégvezetőkben, amire próbálnak megoldást találni. De ha ez az állapot – hogy az érdeklődők száma messze elmarad az elvárásoktól – hónapokig, évekig is eltart, akkor az csalódottsághoz, letargikus hangulathoz vezethet, sőt, még az is eszébe juthat, hogy feladja.”

 

Marozsák Szabolcs

 

Mi ezen a problémán segítünk tovább lendülni egy jól bevált módszerrel, amivel gyorsan és hatékonyan vagyunk képesek nagy mennyiségű, potenciális ügyfelet hozni a cégeknek.

ideális érdeklődő

Megbízóink attól való félelme, hogy nem lesz elég ügyfelük, egy csapásra elmúlik, amikor elkezdenek a munkánk hatására beérkezni az ajánlatkérések, hiszen szokatlanul sok érdeklődő jelentkezik.

 

Úgy alakítottuk ki a szolgáltatásunkat, hogy számunkra nem is az a kérdés, hogy tudunk-e érdeklődőket hozni, hanem az, hogy hány ideális ügyfélre van szüksége a cégnek, mert a legdédelgetettebb álmainkban szereplő számokat is tudjuk hozni.

 

 A szolgáltatásunk szépsége, hogy Ön kiszámolja, hogy hány ideális ügyfélre van szüksége a kívánt bevétel eléréséhez, megállapodunk ebben a számban, és mi pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá, hogy átadjuk Önnek a megállapodásban szereplő mennyiségű ideális, potenciális érdeklődőt.

 

ideális érdeklődő

Hogyan vagyunk képesek az Ön által meghatározott számú ideális érdeklődőt megszerezni, és hogyan tudunk erre pénzvisszafizetési garanciát vállalni?

 

15 éve vagyunk a piacon és olyan marketing eszközöket kötöttünk egy rendszerként össze, ami lehetővé teszi, hogy ilyen ígéretet tegyünk Önnek.

 

Gondoljon bele, hogy mit kezdene azzal a cége, ha tényleg annyi érdeklődője lenne, amennyit célként tűzött ki! Lehet visszatérne Önben az a lelkesedés, amit akkor érzett, amikor a legjobban ment a cége? Képzelje el, hogy megvalósíthatja azokat a célokat, amik most azért nem valósulnak meg, mert nincs elegendő ideális ügyfele!

 

Mennyi érdeklődővel tudna érdemben foglalkozni a cége?

 

Ha van ilyen szám a fejében, ami meghaladja a jelenlegi számot, akkor nézze meg, hogyan csináljuk ezt mi!

 

Nézze meg referenciáinkat, hogy eddig milyen eredményeket, sikereket értünk el megbízóink számára!