FB pixel

Mitől magabiztos egy cégvezető?

2020-09-16
Szakmai blog

Egy jó cégvezető határozott, céltudatos, összeszedett, és ami a legfontosabb: önbizalommal teli. A magabiztos kisugárzás hatással van a vezetői képességekre is. Ha egy főnök látványosan nem bízik önmagában és a cégben, azt a kollégák is megérzik, akiknek a lelkesedését, munkamorálját ez jócskán csökkentheti. A magabiztos hozzáállás azonban könnyedén elvész, amint nem jönnek a várt eredmények, nem jelennek meg új ügyfelek, tehát ha megtorpan a cég.

A vállalkozásoknak szüksége van új ajánlatkérőkre, ugyanis a cég fejlődésének, növekedésének, valamint a nagyobb profit termelésének ez az egyik biztosítéka. 

Lényegében a cégvezetők magabiztosságának a kulcsa: A SOK LEAD. 

Az önbizalom-csökkenés abban az esetben jelentkezik, amennyiben cége nem rendelkezik egy jól felépített stratégiával, nem dolgozott ki egy konkrét koncepciót az új ügyfelek bevonzásához. Nyilván ez rengeteg időt, energiát emészt fel, hiszen alaposan át kell gondolni, hogy milyen módszerekkel szerezhet potenciális ügyfeleket.

Sokaknak erre egyszerűen nincs kapacitásuk, mások pedig nem rendelkeznek olyan ötletekkel, amelyek megoldást kínálhatnak a problémára. A cégek egy részénél az értékesítési csapatuk küzd az új leadek folyamatos generálásával, azonban ők is nehézségekbe ütközhetnek. 

Őrizze meg magabiztosságát egyszerűen!

Nemzetközi marketing ügynökségünk szolgáltatásaink széles skáláján, modern marketing eszközökkel kínál megoldást Önnek. Ha ránk bízza cége marketingtevékenységét, többé nem kell alvállalkozókkal foglalkoznia, nem kell Önnek bajlódnia az időigényes szervezéssel és a rengeteg egyeztetéssel. Nálunk egy kézben tudhatja a teljes folyamatot. 

 Lépésről-lépésre képesek vagyunk az összes marketing eszközt bevetni a bevétel növelése, maximalizálása érdekében. 

A legmodernebb megoldásokkal, gyorsan, sok valódi érdeklődőt tudunk hozni. Legyen szó B2C vagy B2B szektorról, nekünk mindkét területre van célravezető megoldásunk.

B2B – LinkedIn Marketing

A LinkedIn Marketing szolgáltatásunk által B2B leadeket szállítunk partnereink számára, méghozzá magas konverzióaránnyal. Így értékesítői dolga elképesztően leegyszerűsödik, hiszen már csak a szerződéskötéssel kell foglalkozniuk. 

Mi csak olyan leadeket adunk át partnereinknek, akik az adott termék vagy szolgáltatás iránt olyannyira kifejezik érdeklődésüket, hogy írásban adják meg személyes adataikat, illetve kapcsolatfelvételt is kérnek. 

Egy ilyen leaddel kapcsolatban, megbízónk feladata csupán annyi, hogy felvegye vele a kapcsolatot, ajánlatot adjon, majd sikeresen lezárja az értékesítést.

job32-s16-kung-03785.jpg

LinkedIn Marketing szolgáltatásunk menete:

  • Első lépésként kialakítjuk a cége, az Ön, illetve az Ön által meghatározott személy LinkedIn profilját. 
  • A pozitív szakmai benyomás eléréséhez szükséges cikkeket és posztokat elkészítjük, és feltöltjük a közösségi oldalra.
  • Számítástechnikai rendszer segítségével irányított kapcsolatfelvételt végzünk, és a tetszőleges tartalmú üzeneteket kiküldjük. 
  • Napi szinten frissített lead listát hozunk létre, amely azokat az érdeklődő üzleti partnereket tartalmazza, akik megadták kapcsolati adataikat, külön engedélyt adva arra, hogy megbízónk megkereshesse őket. 
  • Az érdeklődők kezelésének eredményessége érdekében tanácsokkal látjuk el a megbízóinkat.

B2C – Lakossági ügyfélkör bővítés 

Lakossági ügyfélkör bővítés szolgáltatásunk által biztosítani tudjuk, hogy nagy mennyiségű terméke vagy szolgáltatása iránt érdeklődő személlyel vehesse fel a kapcsolatot. 

Ahelyett, hogy a kapacitásait az új vevők megszerzésére pazarolná, ezt a részt szakértőkre bízhatja. Így Ön hatékonyabban végezheti az eladást, olyan potenciális vevők részére, akik már készek a vásárlásra. Az értékesítési folyamat ezáltal gyorsabb és hatékonyabb, így kevesebb ráfordítással, nagyobb bevételt érhet el.

 Lead gyűjtés szolgáltatásunk folyamata:

  • Felkutatjuk azokat a potenciális vásárlókat, akik érdeklődnek az adott termék vagy szolgáltatás iránt. 
  • Elérjük, hogy megadják az adataikat egy konkrét szolgáltatással, vagy termékkel kapcsolatos érdeklődésük kifejezéseként. 
  • Az értékesítők kész, hívható listát kapnak, amiből azonnal dolgozhatnak. 

Mind B2B, mind B2C szolgáltatásaink gyors eredményeket hoznak, így akár nemzetközi szinten is új kapcsolatokra, ügyfelekre, vásárlókra tehet szert. 

Maradjon magabiztos vezető, tegyen azért, hogy vállalata és profitja egyre csak növekedjen! Töltse ki adatbekérőnket és cégre szabott ajánlattal fogunk jelentkezni Önnél, napokon belül!

Marozsák Szabolcs

Clientfactory Kft.

ügyvezető