Mennyi érdeklődőt, ajánlatkérőt tud az Ön cége eredményesen kezelni?

2020-06-02
Szakmai blog

Sok cég keres meg minket azzal, hogy szeretne bővülni. Már 42 cégnél néztük át a teljes marketing és értékesítési tevékenységet. Akiknél elkezdtünk dolgozni, többségében az volt a tapasztalatunk, hogy nincs annyi új ügyfél, ideális érdeklődő, amennyit szeretnének.

“Az eddigi tapasztalatok alapján azt látom, hogy a cégvezetők egyik legnagyobb fejfájása, hogy hogyan valósítsa meg az üzleti elképzeléseket. Ugyanis nem tudja rávenni a munkatársait, hogy kellő mennyiségű új ügyfelet szerezzenek és olyan ajánlatokat adjanak ki, amelyek valóban a cég érdekeit képviselik. Ez általában rengeteg rossz érzést generál a cégvezetőkben, amire próbálnak megoldást találni. De ha ez az állapot - hogy az érdeklődők száma messze elmarad az elvárásoktól - hónapokig, évekig is eltart, akkor az csalódottsághoz, letargikus hangulathoz vezethet, sőt, még az is eszébe juthat, hogy feladja.”

Marozsák Szabolcs

Mi ezen a problémán segítünk tovább lendülni egy jól bevált módszerrel, amivel gyorsan és hatékonyan vagyunk képesek nagy mennyiségű, potenciális ügyfelet hozni a cégeknek.

 

ideális érdeklődő

 

Megbízóink attól való félelme, hogy nem lesz elég ügyfelük, egy csapásra elmúlik, amikor elkezdenek a munkánk hatására beérkezni az ajánlatkérések, hiszen szokatlanul sok érdeklődő jelentkezik.

Úgy alakítottuk ki a szolgáltatásunkat, hogy számunkra nem is az a kérdés, hogy tudunk-e érdeklődőket hozni, hanem az, hogy hány ideális ügyfélre van szüksége a cégnek, mert a legdédelgetettebb álmainkban szereplő számokat is tudjuk hozni.

 A szolgáltatásunk szépsége, hogy Ön kiszámolja, hogy hány ideális ügyfélre van szüksége a kívánt bevétel eléréséhez, megállapodunk ebben a számban, és mi pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá, hogy átadjuk Önnek a megállapodásban szereplő mennyiségű ideális, potenciális érdeklődőt.

ideális érdeklődő

Hogyan vagyunk képesek az Ön által meghatározott számú ideális érdeklődőt megszerezni, és hogyan tudunk erre pénzvisszafizetési garanciát vállalni?

15 éve vagyunk a piacon és olyan marketing eszközöket kötöttünk egy rendszerként össze, ami lehetővé teszi, hogy ilyen ígéretet tegyünk Önnek.

Gondoljon bele, hogy mit kezdene azzal a cége, ha tényleg annyi érdeklődője lenne, amennyit célként tűzött ki! Lehet visszatérne Önben az a lelkesedés, amit akkor érzett, amikor a legjobban ment a cége? Képzelje el, hogy megvalósíthatja azokat a célokat, amik most azért nem valósulnak meg, mert nincs elegendő ideális ügyfele!

Mennyi érdeklődővel tudna érdemben foglalkozni a cége?

Ha van ilyen szám a fejében, ami meghaladja a jelenlegi számot, akkor nézze meg, hogyan csináljuk ezt mi!

Nézze meg referenciáinkat, hogy eddig milyen eredményeket, sikereket értünk el megbízóink számára!