FB pixel

LEADET AKAROK, DE AZONNAL!

2024-03-26
Szerző: Clientfactory
Szakmai blog

Hogyan szerezz minőségi leadeket azonnal, teljesen ingyen és szinte korlátlan mennyiségben?

Jól hangzik?

Természetesen nem megy munka nélkül. Kicsit azért dolgoznod kell érte - ez a sok fenti előny hátoldala. Ha azonban készen állsz rá, akkor nem bánod meg, ha tovább olvasol.

Nem szereted az elutasítást? Megértelek, ki szereti? A hideg megkeresések azonban sok elutasítással járnak, amelyeket nem mindenki visel könnyen.

Lehet persze fizetni hirdetésekért és leadgenerálásért, és akkor lesznek leadjeid. Szolgáltatótól függően eltérő minőségben és mennyiségben.

A Clientfactory által generált leadek garantáltan magas minőségűek, mert saját fejlesztésű, kipróbált módszertannal dolgozunk. Nem véletlen, hogy más marketing ügynökségek is megbíznak minket, hogy leadeket generáljunk nekik. Ha érdekel, kattints ide.

Ám most nem ez a témánk, hanem az, hogy hogyan szerezz magadnak azonnal minőségi leadkeket, teljesen ingyen, és gyakorlatilag korlátlan mennyiségben?

Ajánlások.

Kutatások szerint, az ajánlás útján szerzett ügyfelek kétszer annyit költenek, mint a hideg megkeresés vagy hirdetés útján szerzett vevők. Miért van így? Azért, mert magasabb a bizalom kezdeti szintje.

Emiatt is megéri megtanulni ajánlásokat szerezni.

A Clientfactorynél olyan módszertant tanítunk erre, amelynek segítségével a kért és kapott ajánlások mennyisége közelít az 1:1-hez, azaz majdnem az összes ajánláskérési kísérlet értékes leadet eredményez.

Hogyan csináld? A módszer egyszerű és annak is működik, akik irtózik a hideghívásoktól: nem-hideg megkeresés. Arról nem beszélve, hogy a módszer megtanulásával egyben fényévekkel jobb értékesítővé is válsz.

Továbbmegyek: az ismerősi bázisod helyes feldolgozása valójában minden értékesítés és leadgenerálás alapja. Ha ezt nem tanulod meg jól csinálni, ne is értékesíts, mert minden mást el fogsz rontani. 

Ha azonban jól csinálod, sosem fogysz ki az ingyenes leadekből.

Kérlek, ne legyél multilevel marketinges, aki csak a saját termékét nyomja, mint süket a csengőt. Amit ők csinálnak - és tanítanak - gyökeresen rossz, kiégeti az embereket és felégetteti velük a kapcsolataikat. A kapcsolataink értékesek: ápolni kell őket, nem kihasználni. Ennek megvan a helyes és emberi módszertana.

Kiktől tudsz majd ajánlásokat kérni? Ügyfelektől, volt ügyfelektől, elbukott ügyfelektől, kollégáktól, volt kollégáktól, barátoktól, volt barátoktól, rokonoktól, iskolatársaktól… A határ a csillagos ég.

Ismétlem: ne bénán csináld, mert elmegy tőle a kedved és felégeted a teljes kapcsolatrendszeredet (ahogy az MLM-esek teszik). 

Van rá emberi módszer, amit szeretni fogsz, ha megtanulod.

A kérdés tehát: szeretnél-e szinte korlátlan számú minőségi leadet, nem-hideg megkeresésből, emberbarát módszerrel, általa jobb értékesítővé válva, ráadásul ingyen?

Mindössze fél napnyi tanulás választ el tőle. Igen, garantáltan működni fog Neked is. 

Minimum 4 fős értékesítési csapatokat tanítunk meg rá belső képzés és azt követi gyakorlati mentorálás formájában.

Ha érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot!