FB pixel

Karrier

Csatlakozz csapatunkhoz!
Karrier

Szeretnél egy folyamatosan bővülő marketingügynökség tagja lenni?

Ismerd meg nyitott pozícióinkat és jelentkezz hozzánk, ha változatos projektekre és színes ügyfélkörre vágysz!

Imádsz telefonálni és projekteket koordinálni? Akkor ezt a pozíciót neked találták ki. Piackutatások, érdeklődők felkutatása, konkurenciaelemzés. Ezeknek az izgalmas szolgáltatásoknak a sikere akár rajtad is múlhat! Köztünk a helyed, ha talpraesett vagy, beszélsz angolul és jól kommunikálsz!

Facebook, Insta, TikTok, Pinterest- kisujjadban vannak a posztok és hirdetések a social felületeken? Imádsz tartalmat gyártani, kreatívokat készíteni és szereted a pörgést? Szeretsz tiktok videókat forgatni és folyton tele vagy izgalmas ötletekkel? Légy a social media managerünk és futtasd fel ügyfeleink közösségi oldalait!

Precíz, pontos vagy és odafigyelsz a részletekre? Gyere hozzánk értékesítési asszisztens munkakörbe! Ha a rendszerben való gondolkodás, adminisztráció nem jelent gondot, könnyen szervezel le találkozókat és semmi nem kerüli el a figyelmed, vár rád csapatunk!

Még nem találtad meg sales-esként azt a terméket, amiért igazán lelkesedni tudnál? Mi lenne, ha azt mondanánk; nálunk a marketing top szolgáltatásait tudod értékesíteni? Mi biztosítjuk a szuper csapatot, modern irodát, és kedvező jutalékot, neked pedig csak azt kell tenned, amiben profi vagy: eladni.