Rólunk

Clientfactory - Több ügyfél, több bevétel
Rólunk

Nemzetközi marketing ügynökségként küldetésünk előkészíteni és lefolytatni olyan kampányokat, melyek az ügyfelünk bevételi és piacbővítési terveihez szükséges kellő számú új, potenciális ügyfelet/vásárlót biztosítanak.

Ezek a kampányok a befektetett marketing költségek kimutatható megtérülését hozzák.

Marozsák Szabolcs

Marozsák Szabolcs

CEO
Tulajdonos

Linked In

Az Ügyfélgyárat 2004-ben alapítottuk meg azzal a céllal, hogy megbízóink bevételeit segítsük megnövelni. Néhány éve a nemzetközi projektjeink miatt Clientfactory -ként is hivatkozunk magunkra. Alapító tagjaink többéves tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek. Ahogy a cég neve is sugallja, szolgáltatásaink eredményeként több új ügyfélhez és több érdeklődőhöz jutnak partnereink. 

KÉRJEN DÍJMENTES SZAKMAI KONZULTÁCIÓT!

Töltse ki adatait, és kollégánk 2 munkanapon belül felkeresi!

Elérni az ügyféllel közösen kitűzött célokat és hatást gyakorolni. Ez minden szolgáltatásunk fő fókuszpontja, ezért felelek. Csapatommal azon dolgozom nap, mint nap, hogy a sikeres akciókat erősítsük, ahol pedig hiba van, azt a lehető legrövidebb módon, leggyorsabb reakcióidővel kiküszöböljük. Minden projekt egyedi, minden szegmens mást kíván, nem létezik egy globális marketingmegoldás, ami csodát tesz, ezért az együttműködések során elengedhetetlennek tartom, hogy behatóan megismerjük az adott piacot, és folyamatos kapcsolattartással, riportálással, naprakész információkkal lássuk el ügyfeleinket.

Molnár Zsófia

 Szolgáltatási vezető

Molnár Zsófia

Ismerje meg csapatunkat!

Hevele Lili

Hevele Lili

Content Manager

Lili a Magyar Helyesírás Szabályai földi helytartója.
PR cikk a Haszon magazinba? Poszt szöveg Facebookra? Több, mint 1500 szavas aloldal szövegek?
Neki ez meg sem kottyan. Ő nemcsak írogat, hanem kőkeményen tartalmat gyárt. Precizitása és profizmusa irigylésre méltó!

Szép Roland

Szép Roland

Stratégiai Tanácsadó

Az elemző szoftverek, piackutatások és adatbázisépítések nagymestere.
A táblázatok, statisztikák, kimutatások, prezentációk és diagramok koronázatlan királya. Roland felelős a stratégiai részleg projektjeiért, kiváló tanácsadó, szervező, sőt, a marketing területén is otthonosan mozog. 

Bíró Kincső

Bíró Kincső

Social és LinkedIn Marketing Manager

A LinkedIn-es leadgyűjtés feketöves bajnoka. Egyszerre több ügyfelünk profilját is képes hibátlanul kezelni és minden kampánynál megtalálja a megfelelő kommunikációs stílust.Üzeneteket küld, posztokat készít és még az ügyfelekkel is profin tartja a kapcsolatot.

Médiamegjelenéseink