MARKETING REFERENCIÁK

Nagyon fontos, hogy egy marketing ügynökség jó referenciákkal rendelkezzen, melyeket nyilvánossá tesz a szolgáltatása iránt érdeklődő cégvezetők, döntéshozók számára. Tapasztalatunk az, hogy sok cégvezető már csalódott marketing szolgáltatókban, mert azok nem hozták azokat az eredményeket, melyeket ő elvárt vagy a marketing ügynökségek ígértek. Azért hoztuk létre ezt az oldal, hogy elégedett ügyfeleink véleményét Ön első kézből ismerhesse meg. Az oldalon olvasható marketing referenciák egyúttal ajánlások is melyeket megbízóink tettek a sikeres marketing munkánk hatására.

Mivel a vállalkozások vezetői többségükben nem értenek mélységében a marketing, online marketing, lead generálás feladataihoz, ezért egyik támpontjuk lehet a marketing szolgáltató kiválasztásakor, hogy az milyen sikereket, referenciákat tud felmutatni.

A Clientfactory Kft. ezen aloldala, marketing referenciák gyűjteménye, B2B Lead Generálás, B2C Lead Generálás, piacbővítés, piacnyitás, munkaerő toborzás és online marketing szolgáltatásaival kapcsolatban.