Referenciáink

Szolgáltatásainkról mondták
Referenciáink

Nagyon fontos, hogy egy marketing ügynökség jó referenciákkal rendelkezzen, melyeket nyilvánossá is tesz a szolgáltatása iránt érdeklődő cégvezetők, döntéshozók számára.

Tapasztalatunk az, hogy sok cégvezető már csalódott marketing szolgáltatókban, mert azok nem hozták azokat az eredményeket, melyeket ő elvárt vagy a marketing ügynökségek ígértek neki. 

Azért hoztuk létre ezt az oldal, hogy elégedett ügyfeleink véleményét Ön első kézből ismerhesse meg. Az oldalon olvasható vélemények egyúttal ajánlások is, melyeket megbízóink tettek a sikeres szolgáltatásunk hatására.

Mivel a vállalkozások vezetői többségükben nem értenek mélységében a marketing, online marketing, lead generálás feladataihoz, ezért egyik támpontjuk lehet a marketing szolgáltató kiválasztásakor, hogy az milyen sikereket, referenciákat tud felmutatni.

Clientfactory Kft. ezen aloldala, marketing referenciák gyűjteménye, B2B Lead GenerálásB2C Lead Generáláspiacbővítés, piacnyitás, munkaerő toborzás és online marketing szolgáltatásaival kapcsolatban.

Több, mint 50 vállalkozás számára dolgoztunk ki az elmúlt években piacbővítési, piacnyitási tervet. Megterveztük és lefolytattuk a piaci bevezetést, felkutattuk a lehetséges ügyfeleket, megvizsgáltuk a konkurenseket, elemeztük a piac működését és nagyságát, kidolgoztuk az ehhez szükséges stratégiai tervet és meg is valósítottuk azt. Kattintson az "Olvass tovább" gombokra lejjebb, és ismerje meg Megbízóink véleményét!

Azt tapasztaltuk, hogy számos B2B cég akadályba ütközik a piacbővítés egy pontján, nem tudja költséghatékonyan növelni ügyfelei számát. Nekik ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat! Számunkra nem is az a kérdés, hogy tudunk-e érdeklődőket hozni, hanem az, hogy hány ideális ügyfélre van szüksége cégének. Erről szólnak a következő marketing referenciáink.

Ha vásárlásra kész érdeklődőket szeretne kapni, akkor bízza ránk az új lakossági vevők megszerzését! A B2C lead gyűjtés szolgáltatásunkkal biztosítani tudjuk, hogy nagy mennyiségű terméke/szolgáltatása iránt érdeklődő személlyel vehesse fel a kapcsolatot. Hatékonyabbá tesszük és felgyorsítjuk értékesítési folyamatait, így Ön kevesebb ráfordítással, nagyobb volumenű értékesítést érhet el!

Egyedülálló online marketing rendszerünk segítségével olyan kampányterveket készítünk ügyfeleink számára, amik valós, számokban mérhető eredményeket hoznak. Ehhez érdeklődőket generáló weboldalt készítünk, releváns követőbázist építünk a social media felületeken, e-mail kampányokkal terelünk forgalmat a honlapra és költséghatékony hirdetéseket futtatunk. Olvasson bele a Megbízóink véleményeibe!

A speciálisan kialakított toborzási rendszerünknek köszönhetően gyorsan, sok, előszűrt, a cége igényeinek megfelelő munkatárs jelöltet vagyunk képesek átadni Önnek. Ezzel elfelejtheti az elhúzódó, végtelen interjúkkal járó, klasszikus toborzási folyamatokat! Ismerje meg a szolgáltatást ügyfeleink beszámolóin keresztül!

Kérjen cégreszabott ajánlatot!

Valószínűleg Ön is, mint minden cégvezető tudja, hogy vállalkozása egyedi problémái, célkitűzései eltérnek még a hasonló tevékenységet folytató cégektől is. Ön sem hisz abban, hogy olyan marketing tevékenységet kell felépítenie és működtetnie, ami sablonos vagy általános. Bízzon meg Bennünk, kérje segítségünket, hogy átnézve cége jelenlegi marketingjét és annak eredményeit, illetve megvizsgálva piaci helyzetét és terveit, kidolgozzunk Önnek egy költséghatékony vevő hozó módszert. 

Kattintson az "Érdekel" gombra és tegye fel nekünk kérdéseit. 

További partnereink

Ügyfeleink mondták

face
face
face
face
face
face
face
face