Marozsák Szabolcs


Marketing Konzultáció

Marozsák Szabolcs
CEO
Tulajdonos

Sok cégvezető érezheti úgy, hogy egy átfogó beszélgetésre lenne inkább szüksége egy marketing szakemberrel. Teljesen át szeretné látni a felsorakozó lehetőségeket, azok előnyeit és hátrányait és szeretne egy szakmai alátámasztást, pro és kontrát felsoroltató szakmai tanácsadást. Erre a problémára hoztuk létre legújabb szolgáltatásunkat, amely egy személyre szóló konzultációt jelent a Clientfactory ügyvezetőjével, Marozsák Szabolccsal. Szabolcs már több, mint 15 éve tevékenykedik a marketing különféle területein.

A Clientfactory célja röviden: Nemzetközi marketing ügynökségként megbízóink számára megtervezni, előkészíteni és lefolytatni olyan kampányokat, melyek az ügyfelünk bevételi és piacbővítési terveihez szükséges kellő számú új, Potenciális  ügyfelet/vásárlót biztosítanak. Ezek a kampányok a befektetett marketing költségek kimutatható megtérülését hozzák a mi pénzügyi garanciánkkal.

Főként olyan cégvezetőknek ajánljuk a konzultációs lehetőséget, akik piacnyitást vagy nemzetközi piacbővítésben gondolkoznak vagy akik ügyfélkörüket szeretnék bővíteni. A konzultáció összesen 4 órát vesz igénybe és előzetes időpont egyeztetés szükségeltetik.

Első lépés (díjmentes)

Kérjen visszahívást az alábbi form kitöltésével. Ez egy előzetes, általános beszélgetés, ahol felmérjük, hogy valóban indokolt -e a konzultáció.

Második lépés

Amennyiben sikeres volt a telefonos egyeztetés, töltse ki az oldal alján található megrendelő lapot!

Harmadik lépés

Kollégánk 2-3 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából és ismerteti a konzultációs érintő részleteket.