Az Ügyfélgyár 10 éve foglalkozik értékesítést támogató marketing tanácsadással és marketing kampányok lebonyolításával. 

A cég nevét nagyon sokan frappánsnak és kifejezőnek találják.
Ebben az írásban kifejtem, hogy cégünknek mi a specialistása, csúcsszolgáltatása, és hogyan gyárt Megbízóinak ügyfeleket, a jelenlegi legmodernebb módszerrel, aminek igyekszünk hazánkban vezető szolgáltatója lenni.

Az értékesítők elsődleges problémája mindig is az volt és mindig is az is lesz, hogy miként érjenek el olyan embereket, akik érdeklődnek termékeik szolgáltatásaik iránt.
Ezek az érdeklődők, potenciális vásárlók, lehetséges vevők, aki azáltal fejezik ki az érdeklődésüket az adott termék, vagy szolgáltatás iránt, hogy – esetünkben online módon – jelentkeznek néhány személyes adatuk megadásával egy visszahívás kérésre, bevezető jellegű szolgáltatásra, próbára, rendezvényre. Konkrét információkat vár egy reklámozott termékről, ezért megadta az adatait, és ez a személy várja, hogy egy értékesítéssel foglalkozó ember megkeresse őt megadott elérhetőségein.
Az ilyen érdeklődő személyeket nevezzük az on-line marketingben és az értékesítés világában Leadnek.
A tevékenységet, amivel leadeket gyűjtünk, az Ügyfélgyárban úgy hívjuk: Online Lead Marketing.
A szolgáltatás célja, nyilvánvalóan az érékesítési feladatokkal foglalkozó munkatársat ellátni annyi érdeklődővel, hogy képes legyen értékesítési terveit megvalósítani.
Valójában a Lead Marketing célcsoportja kettős.

Az egyik csoport azok az érdeklődők, akik még semmit sem vásároltak a cégtől.

A másik brigád, azok akik már vásároltak, de új vásárlásra szeretnénk ösztönözni őket.

Más szempontból is két csoportra oszthatóak a leadek:
Végfelhasználókra (B2C) vagy céges vásárlókra (B2B).
Mind a négy csoportnál más-más internetes technikákkal érdemes foglalkozni.
Tapasztalatunk az Ügyfélgyárban az, hogy manapság megbízóink legnagyobb része az új vásárlókra hajt és ezek első sorban végfelhasználók, azaz magánemberek.
Hogyan lehet online módon nagyszámú leadet generálni? Ehhez egy több online eszközt működtető kampányra van szükség.

Ezek az eszközök:
Weboldal, illetve annak tartalmi változtatása
E-mail kampányok lebonyolítása
Facebook marketing
– Esetleg internetes hirdetések

A folyamat úgy kezdődik, hogy a megbízónkkal leülve meghatározzuk azt, hogy mi a pontos termék vagy szolgáltatás, amire szeretnénk leadeket gyűjteni.
Ki lehet az a célcsoport, aki számára ez érdekes lehet, illetve mik azok az alapmondatok, üzenetek, amelyekkel érdemes azt a dolgot reklámozni, eladni.
Ezután elkészítjük azokat az online anyagokat a weboldalon, e-mailben, Facebook üzenetben, melyeket használni fogunk a leadgyűjtés során.
Amint az ügyfél jóváhagyta az anyagokat, illetve a kampány ütemtervét, a mi dolgunk az, hogy ezeket eljuttassuk annyi emberhez, amennyiből kiválasztódik az a lead mennyiség, amennyit a Megbízónk megrendelt.
Olyan és annyi adatot kérünk el a jelentkezőktől, ami szükséges, hogy a megfelelő értékesítőhöz továbbítsák, aki már ezek alapján könnyedén fel tudja venni vele a kapcsolatot sikeres értékesítés érdekében.
Tehát az Ügyfélgyár Online Lead Marketing szolgáltatása, azoknak a cégeknek való, akik végfelhasználóknak kívánnak értékesíteni, ahol az ügyféllel szükséges személyesen vagy telefonon beszélni, a termék vagy a szolgáltatás sajátossága miatt.

Elsősorban olyan cégek vagy vállalkozások számára érdekes ez, ahol vannak gyakorlott értékesítők akik, képesek hatékonyan kezelni az érdeklődőket.
Ha nincs kialakítva az értékesítés igazán sikeres módszere, esetleg az értékesítők nem olyan mértékben eredményesek mint az elvárható lenne, akkor nincs más hátra, mint az értékesítés módszerének kipróbálása, és begyakoroltatása az értékesítőkkel.

Ezért szövetkezett az Ügyfélgyár olyan specialistákkal, akik professzionális értékesítési tréningeket szerveznek és ilyen témájú tanácsadásokat nyújtanak.
Így együtt hozzuk az érdeklődőket, kiképezzük az értékesítőket, hogy növekedjen a cége bevétele.
Amit most olvasott ez is egy lead gyűjtési eszköz.

Ha szeretné, hogy Önnek tényleg csak az érdeklődőkkel kelljen foglalkoznia, jelentkezzen

INGYENES On-line marketing analízisünkre.

Kattintson ide: https://ugyfelgyar.hu/rolunk/ingyenes-analiizis/