FB pixel

Havi díjas marketingszolgáltatás

Komplex marketingrendszer vállalkozása igényeire szabva!
Havi díjas marketingszolgáltatás

Mit jelent a "havi díjas marketingszolgáltatás"?

Mikor elkezdünk együttműködni egy céggel, a célcsoport meghatározásnál sosem fogadjuk el a "mindenki" válaszlehetőséget.

Ugyanígy valljuk azt is a marketingcsatornák használatánál, hogy nem minden platform alkalmas akármelyik cégnek promotálás, reklámozás, kampányok tekintetében.

Nekünk NINCSENEK "dobozos" marketingmegoldásaink.

Minden vállalkozás más, mindenhol meg kell vizsgálni, hol és milyen módon célszerű kommunikálni, hirdetni, hogy a lehető legnagyobb hatékonyságot/legtöbb konverziót elérjük.

Ha pedig a cég számára ideális platformok használatát kombináljuk, havi szinten kezeljük, monitorozzuk és kimutatjuk az eredményeket, az hozza el az adott vállalkozás számára a biztos sikert.

Ez a havi díjas marketingszolgáltatásunk, minden vállalkozásnál az adott igényekre szabva.

Lépjen szintet velünk, engedje meg, hogy beállítsuk, futtassuk, monitorozzuk azokat a platformokat, amik az ön által elérni kívánt eredményt elhozzák!

 

Havi díjas marketing

KINEK LEHET SZÜKSÉGE HAVI DÍJAS MARKETINGSZOLGÁLTATÁSRA?

Olyan cégvezetőknek, akiknek vállalata rendelkezik már valamilyen mértékű online kommunikációval, használt korábban/vagy jelenleg használ bizonyos marketingeszközöket, de a kívánt eredmény mégis elmaradt és ezen szeretnének változtatni.

Azoknak a cégtulajdonosoknak, akiknek a vállalkozásában dolgozik jelenleg belső marketingszakember, de egyszemélyben nem tudja a tervezést, kampányok futtatását, folyamatos tartalomgyártást, eredmények prezentálását elvégezni. Számukra a mi profi csapatunk jelenti a segítséget, megoldást!

Ezért kell önnek is:

Ahelyett, hogy több, különböző területen jártas szakembert kéne alkalmaznia, egy FIX havi díj áráért kap egy teljes ügynökségi marketingcsapatot, akik együttes erővel dolgoznak cége kampányain.

Nagyobb ismertséget szerez vállalkozása, hiszen az online felületeken akár több száz emberhez juthat el a híre, profi tartalmakkal erősítjük szakértői státuszát, növeljük a szolgáltatása, terméke iránt érdeklődők számát.

Több kiáramlás több bevétel! Minél több releváns felületen elérhető cége, minél több megfelelő célcsoport irányába történő kommunikáció zajlik, annál könnyebben találnak rá vállalkozására potenciális ügyfelei!

Teljeskörű marketing Vetigo Group Kft. ügyfelünknél
Marozsák Szabolcs, CEO

TÖBB VEVŐT SZERETNE?

SEGÍTÜNK!

Kérjen 30 perces díjmentes konzultációt az űrlapon, vagy hívja szakértő kollégánkat az alábbi elérhetőségen, hogy megtaláljuk a cégére szabott marketingmegoldást!

Email: szabolcs@ugyfelgyar.hu
Telefon: +36 30 868 3226

Milyen marketingeszközök használatával népszerűsítjük cégét?

Facebook marketing

Facebook marketing

 A rendszeres, célcsoportra szabott posztolástól kezdve a hirdetési kampányok felállításán és kezelésén át egészen a moderálásig, mindent egy kézben tartunk!

Google ADS kampányok

Google ADS kampányok

 Kerüljön fel cége a Google első találati oldalára és szerezze meg új ügyfeleit weblapján keresztül! Mi ehhez profi segítséget nyújtunk!

LinkedIn marketing

LinkedIn marketing

 A "vállalati Facebook". Ha eddig még nem aknázta ki a Linkedin-ben rejlő lehetőségeket, itt az idő! Kerüljön fel a B2B térképre velünk!

E-mail marketing

E-mail marketing

 Kommunikáljon meglévő és új vásárlóival/partnereivel a legegyszerűbb módon! Az e-mail még mindig a legnépszerűbb B2B csatorna és mi tudjuk, hogyan lehet kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket!

SEO

SEO

 A jó weboldal mindennek az alapja. Mi segítünk, hogy technikailag, szövegezésében és elhelyezett linkek tekintetében is száz százalékos legyen vállalatának honlapja!

Tartalomkészítés

Tartalomkészítés

 Folyamatosan frissülő tartalmak, amikkel szakmai hozzáértését növeli, piaci pozícióját erősíti? Igen, a cikkek, interjúk készítésének posztok létrehozásának terhe nem nyomja töbé a vállát, ha hozzánk szervezi ki a marketinget!

Havi díjas marketing kimutatások

Mi fog történni pontosan?

1. Kiválasztjuk a cége és cége célcsoportja számára legoptimálisabb marketingcsatornákat, eszközöket, meghatározzuk a főbb üzeneteket.

2. Egy minimum 3 hónapra szóló kampány-, esemény-, és tartalomnaptárral megtervezzük, mik azok az aktualitások, rendezvények, ajánlatok, melyeket promotálni szeretnénk a későbbiek során.

3.Hozzáféréseket kapunk cége online marketingeszközeihez -amennyiben rendelkezésre állnak-, amennyiben nincsenek, létrehozzuk őket (pl. Analytics, Google Ads, Facebook céges oldal, Facebook Hirdetési fiók, LinkedIn oldal, stb.) és elvégezzük a kellő technikai beállításokat.

4. A korábban meghatározott kampány-, esemény-, és tartalomnaptár segítségével minden hónapban felállítjuk, futtatjuk, monitorozzuk és, ha kell, módosítjuk a szükséges hirdetési kampányokat, valamint elkészítjük a meghatározott tartalmakat, melyeket szintén promotálunk. 

5. Minden héten egyszer telefonon, illetve minden hónapban egyszer személyesen, vagy online prezentáljuk az eredményeket, kiértékeljük az elmúlt időszak akcióit.

Több vevőt szeretne?

Kérjen 30 perces díjmentes szakmai konzultációt, amelynek során szakértő kollégánk segít megtalálni a cége számára legmegfelelőbb marketingmegoldást!

Szakmai cikkek