Ezt mindenképpen érdemes tudni a Facebook marketingről

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Facebook napjaink leginkább felkapottabb közösségi oldala. Magyarországon, mára körülbelül minden 2. személynek van Facebook profilja, a felhasználók száma rohamosan növekszik. A tagok napi több órát töltenek el ezen a közösségi oldalon. 

Leginkább barátokkal kommunikálnak, illetve tetszésüket („LIKE”) fejezik ki valamely márka képviselői, vagy posztjai iránt. Naponta több ezer lájkot nyomnak a felhasználók. Igen ám, de egy cégnek, aki úgy dönt, él a Facebook adta zseniális lehetőséggel, nem elég csak gyűjteni a rajongókat! És ami ennél is fontosabb: MINDENKÉPP HOSSZÚTÁVÚ BEFEKTETÉSNEK TEKINTSE!

Cégünk arra, hogy nem elég csak növeli a rajongók számát, igen hamar rájött, hisz’ hiába van 5.000 vagy épp 150.000 rajongója egy oldalnak, ha nagyon kevés az aktivitás, kevesen szólnak hozzá és like-olják a megjelent posztokat. Fontos, hogy a rajongók érdeklődése folyamatosan fennmaradjon, illetve növekedjen, ezáltal jobban beépül a „rajongott” cég az oldalhoz csatlakozott tagok tudatába. Így növelhető a vásárlói és ajánlói hajlandóságuk – s ez a cél, hogy ne csak online vállalják a cég iránti elkötelezettséget és tetszést, hanem megjelenjenek a Megbízó webáruházában, ill. személyesen is felkeressék Őket, ezáltal növeljék a forgalmat.

A Facebook oldalon való részvételnek számos előnye van:

–       Személyesebb, gyorsabb kapcsolat felvétel a vásárlókkal

–       Készíthet véleménykutatást, felmérést (Az emberek nagyon szeretik elmondani a véleményüket!!)

–       Véleményt formálhat

–       Folyamatosan tudja tájékoztatni a rajongóit a legújabb termékekről, akciókról, stb.

–       Nyeremény játékokat szervezhet

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a rajongókat felrázza és hozzászólásra, véleményezésre bírja. Nem hiába Cégünk, a 2. legaktívabb online marketing ügynökség!

Ahhoz viszont, hogy egy újonnan felkerülő vagy már meglévő, de nem igazán aktív oldal befusson, hiába a 1,6 milliós rajongói tábor, idő kell, hogy az emberek észrevegyék és elkezdjenek beszélni róla.

Ehhez naponta többszöri figyelemfelkeltő posztra van szükség.

Ügyfélgyár-Facebook marketing

Ezt mindenképpen érdemes tudni a Facebook marketingről

A legtöbb cégnek erre nincs se ideje, se energiája, ezért mi vállalunk minden vele járó feladatot, Önnek maximum a termékeiről kell képet és némi információt szolgáltatnia.

Mi megtervezzük és kivitelezzük az oldal megjelenését, elkészítjük és feltöltjük a posztokat, felügyeljük és kezeljük a hozzászólásokat, természetesen a statisztikákról folyamatosan tájékoztatjuk a Megbízót, elemezzük, hogy megfelelő irányba haladunk-e, esetleg változtassunk-e még valamin, hogy elérjük a kitűzött célt.

 

Ha úgy érzi, hogy jól jönne Önnek is egy külső, gyakorlott szakvélemény, jelezze felénk.  Átbeszéljük az Ön online tevékenységének céljait, az eddigi akciókat, sikereket és kudarcokat, és adunk pár hasznos tanácsot, hogy milyen irányban érdemes tovább indulnia a siker érdekében.

 

gomb4

3417 válaszok

Hozzászólások le vannak tiltva.