FB pixel

Céges ügyfélszerzés, B2B lead generálás

Szerezze meg profitnövelő céges álomügyfeleit, akár 3 hónap alatt!
 Céges ügyfélszerzés, B2B lead generálás

Nem találtunk hatékony megoldást a B2B leadgenerálásra, ezért megalkottuk azt!

Cégvezetőként pontosan tudom, hogy vállalkozásom sikeressége nagyban függ attól, hogy milyen mennyiségű és minőségű érdeklődő, ajánlatkérő érkezik szolgáltatásainkra, és ezekből a leadekből milyen százalékban lehet hosszútávú, nagy értékben, sokszor és sokat vásárló ügyfeleket generálni.

Azt is tudom azonban, hogy ezt elérni nem egyszerű.

Marketing ügynökségemmel folyamatosan alkalmaztuk a legújabb online eszközöket ügyfélszerzés céljából, és bár az érdeklődők száma mindig megfelelő volt, mégsem voltam elégedett.

Többre vágytam. Gyorsabb, célzottabb, direktebb vevőszerzésre és arra, hogy kizárólag azokat a cégeket érjük el, akik valóban az álomügyfeleink. Arra vágytam, hogy az "ölünkbe pottyanjanak" a legjobb vevő jelöltjeink anélkül, hogy "szenvednünk" kelljen értük.

Mivel nem találtam olyan ügyfélszerzési módszert a piacon, amely kielégítené ezt az igényemet, ezért elkezdtük házon belül kidolgozni azt.

Egy hatékonyabb és valóban megtérülő rendszert, módszert, amivel ki tudjuk szűrni az ideális cégeket és személyreszabottan a döntéshozóval tudunk kommunikálni online úton, ami általjelentősen rövidül az ügyfélszerzés folyamata.

Képesek lettünk arra, hogy a kiválasztott szegmensbe tartozó összes vágyott, potenciális céges vevő 5-10%-a magától kopogtasson az ajtónkon.

Így ezt a rendszert, szolgáltatás szinten az ügyfeleink rendelkezésre bocsájtottuk, kimagasló eredményekkel.

Kicsit több mint 3 hónap alatt elárasztjuk Megbízóinkat a számukra legértékesebb, legpotenciálisabb vevő jelöltjeikkel. Ráadásul azok kezdeményezik az értékesítési megbeszélést!

Céges ügyfélszerzés

Növeljük meg együtt B2B ügyfelei számát profitábilisan! Ügyfélszerzés mesterfokon!

Vessünk véget annak, hogy az érdeklődők megszerzését kizárólag a rendezvényeken való részvételekben, az egyszer elkészített, de ritkán frissített honlapok vevőszerző képességében, a személyes kapcsolatok lassú építésében és az időrabló hideghívásokban, ajánlások gyűjtésében maximalizálja vállalata. Célozzuk meg a legpotenciálisabb vevőit, ne a kevésbé fontos érdeklődőkkel foglalkozzon.

Ismerje meg profitnövelő B2B leadgeneráló módszerünket és élvezze, hogy értékesítői csapatához automatizáltan érkeznek a minőségi, potenciális céges vevők kapcsolatfelvételei, ajánlatkérései!

62 lead 6 hét alatt bomba biztos vevőszerző módszerrel!

Hihetetlenül hangzik? Referencia interjúnkból megtudhatja, milyen eredményeket értünk el gyakorlatban ügyfelünknél B2B leadgenerálás szolgáltatásunkkal!

Miért van szüksége Önnek is B2B ügyfélszerző módszerünkre?

1. Mert tudatos cégvezetőként Ön is arra vágyik, hogy vállalata folyamatosan fejlődjön és céges ügyfélállománya betonbiztos partnerekből álljon, akik újra és újra hozzájárulnak a bevételeihez!

2. Mert olyan ügyfeleket szeretne, akik az átlagosnál többször és nagyobb összegben vásárolnak!

3. Mert nem akarja, hogy az értékesítés során olyan érdeklődőkkel bajlódjanak, akik kevésbé járulnak hozzá a bevételek növeléséhez!

4. Mert nincs ideje a tesztelgetésre. Önnek bevált, hatékony és rövid időn belül kimutatható eredményekre van szüksége!

5. Mert Ön is tisztában van azzal, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben annak a vállalkozásnak, aminek nem biztosított a kellő számú és minőségű érdeklődő terméke/szolgáltatása iránt, a fennmaradása kerülhet veszélybe.

6. Mert szüksége van egy olyan negyedévre, mikor hetente érkezik egy érdeklődő ideális ügyfél cége értékesítéséhez!

B2B ügyfélszerzés
Marozsák Szabolcs, CEO

ÉRJÜK EL EGYÜTT, HOGY ÁLOMÜGYFELEI MAGUKTÓL KÉRJENEK AJÁNLATOT!

SEGÍTÜNK!

Kérjen 30 perces díjmentes konzultációt az űrlapon, vagy hívjon az alábbi elérhetőségen, hogy további információt tudjak adni Önnek szolgáltatásunkról!

Email: szabolcs@ugyfelgyar.hu
Telefon: +36 30 868 3226

Hogyan zajlik a folyamat?

1. Egy személyes konzultáció során megismerjük a Megbízónk piacbővítési céljait, eddigi eredményeit, illetve terveit.

2. Meghatározzuk az ideális, pontenciális vevők célcsoportjait. Azaz, melyek azok a cégek, akiktől hosszú távon, rendszeresen, nagy megrendelésekre számíthat.

3. Ezt követi a célcsoport(ok)ba tartozó cégek összegyűjtése, adatbázisba szervezése, olyan velük kapcsolatos adatok összegyűjtése, ami szükséges egy direkt a döntéshozók felé indított kampányhoz. A B2B leadgenerálás kampány egy cégen belüli döntéshozó megtalálásával, elérhetőségeinek megszerzésével foglalkozik első körben, ezt követi a velük való személyes (jellegű) kommunikáció.

4. Kidolgozzuk a konkrét ajánlatot, üzenetet, kommunikációs megoldásokat a célcsoportba tartozó cégek számára.

5. Meghatározzuk, hogy milyen módon juttassuk el ezeket a kiválasztott cégek döntéshozóihoz.

6. Egyeztetünk a sales csapattal, majd elindítjuk élesben a kampányt, folyamatosan monitorozzuk az eredményeket, illetőleg a Megbízó értékesítőjének tapasztalatai, visszajelzései alapján, ha kell, módosítunk a kommunikáción.

7. Folyamatosan küldjük az érdeklődőket, ajánlatkérőket.

Céges vevőszerzés folyamata

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK IS ÉRDEKELNÉK?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudja meg, milyen további marketingmegoldásokkal tudjuk növelni vállalkozása sikerét!