Mindenhol azt hallja, hogy a hírlevelek ideje lejárt? Már Ön is elhitte, hogy a hírleveleket senki nem nyitja meg?

Ezt azok mondják, akik nem tudják hogyan kell hírlevelet írni és kiküldeni, vagy akik nem velünk dolgoznak.

A saját, épített listára kiküldött hírleveleket igenis várják és elolvassák, sőt még fel is mennek a weboldalra az emberek!

Nem hírlevelet készítünk, hanem egy saját on-line újságot, mely az Ön terméke/szolgáltatása körül forog.

Az elmúlt párszáz év alatt a reklámozások szándéka nem sokat változott: a cél, hogy az eladó megtalálja a vevőt, és bizonyos termékek, szolgáltatások vásárlására buzdítsa meggyőző érvekkel.

ne legyen spam

Szeretné elkerülni, hogy az Ön hírlevele is hasonló sorsra jusson?

 

Az viszont, hogy a vállalkozások milyen módon érik el a vevőket a technikai vívmányoknak köszönhetően, hatalmas változáson ment át.  Telemarketing, direct mail, hogy csak néhányat említsünk a bűvös újkori fogalmakból. Amikor megnyitjuk levelezésünket remélve, hogy abban barátok által küldött leveleket kapunk, és helyette ott vár rengeteg szóróanyag, hírlevél éttermektől, áruházak kínálatai, kuponos cégek ösztönző tájékoztatóival.  Gyors pillantás a levelekre, és a legtöbb ember olvasás nélkül dobja a kukába a hirdetéseket.

Szeretné elkerülni, hogy az Ön hírlevele is hasonló sorsra jusson?

A hatékony e-mail marketing egy gyors és olcsó módja annak, hogy elérje leendő ügyfeleinek bázisát. Nyomon követhető a hatékonyság, és környezetbarát, hiszen nem kell fákat kivágni a szóróanyagok készítéséhez.

De mi is az e-mail marketing lényege?

–  cége promóciós leveleket küld ki potenciális vásárlók számára

–  a rendszeresen kiküldött e-mail célja, hogy erősítse a kapcsolatot a vevők és cége kötött, ösztönözze a márkahűséget

Amiben az Ügyfélgyár többet tud nyújtani Önnek, az a hírlevelek tartalmának minőségében rejlik. Hiszen mit ér egy jól megszerkesztett, tetszetős levél, ha a tartalma érdektelen, sőt már a tárgy olvasása közben elveszti a címzett az érdeklődését?

no spam van kiút

 

Az Ügyfélgyár hírlevelei kreatív, friss, rendszeres és megújuló tartalommal kerülnek kiküldésre és sosem kerülnek spam mappába. A hírlevelek kiküldéséről folyamatosan küldünk kimutatást ügyfeleink számára. A tartalmat tapasztalt, a szakmát ismerő profi újságírók hozzák létre. Az eredmény egy saját magazin, ahol csak Ön reklámoz, miközben valóban eléri ügyfeleit a tartalommal. .

E-mail kampány szolgáltatás

  • Heti 1db hírlevél vagy termék promóció elkészítése és kiküldése
  • Adatbázis növelés, karbantartás
  • Az olvasó átirányítása a webshopba vagy weboldalra
  • A vásárlók, illetve leendő vásárlók folyamatosan friss, az aktualitásoknak megfelelő információval történő ellátása

Kínálunk egy díjmentes szolgáltatást, mely megvizsgálja a vállalat jelenlegi online marketing tevékenységét és javaslatot ad az azon való módosításra, illetve kiegészítésre.

Ha úgy érzi, hogy jól jönne Önnek egy külső gyakorlott szakvélemény, jelezze az alábbi űrlapon.

Kapcsolati űrlap